Leica GS05 GNSS Antenne

Leica GS05 GNSS Antenne

De Leica GS05 is een middenklasse, compacte en lichtgewicht smart GNSS-antenne die op efficiënte wijze data van hoge kwaliteit levert en tilt-functionaliteit bevat voor vereenvoudigde en snellere gegevensverzameling.

Met de Leica GS05 beschikt u over een lichtgewicht, slimme Tilt GNSS-antenne.


Lichtgewicht

Klein genoeg om in de palm van je hand te passen en nauwelijks merkbaar bovenop je antennestok, de GS05 verpakt veel technologie in slechts 0,75 kilogram. Met 4G, UHF-radio, een interne batterij die 10 uur meegaat, tiltcompensatie en IP-gecertificeerde duurzaamheid zult uversteld staan ​​waartoe deze lichtgewicht krachtpatser in staat is.

Tiltcompensatie

De GS05 is voorzien van de beproefde tiltcompensatie van Leica Geosystems, die kalibratievrij is en immuun voor magnetische storingen. Vergeet de bubbel en concentreer u op de taak die u moet uitvoeren, waardoor u tijd en moeite bespaart. Meet punten zonder de pas te onderbreken en zet punten sneller en eenvoudiger dan ooit uit.

SmartPole

Dankzij het lichte gewicht is de GS05 perfect om GNSS en Total Station-bediening als SmartPole te combineren. Plaats de GS05 eenvoudig op een 360°-prisma en werk efficiënter dan ooit.

Gebruikers kunnen de hele dag meten met deze lichtgewicht GNSS antenne.

Zoals je zou verwachten, is de GS05 gebouwd op de reputatie van Leica Geosystems op het gebied van kwaliteit. Het kan naadloos worden geïntegreerd met Leica Captivate veldsoftware, Captivate tablets en controllers, Leica Infinity, GeoCloud Drive en meer.

HUUR

BIJ LNR

LNR

Net

LEICA

AP20

Een uniek en productieverhogend slim systeem voor onze robotic Total Stations

Ons support e-mail adres is support@lnrglobalcom.nl

betrouw
baar

& bereik

baar